TRENER DEMANTIRA MEDIJE

Vaha: Nema nikakve liste odlazaka

26.10.2010 u 16:42

Bionic
Reading

Pred Dinamom je Kup ogled protiv Karlovca za koji se 'modri' pripremaju ozbiljno i studiozno. No ono što je trenera Dinama Halilhodžića najviše zasmetalo jesu medijska nagađanja da postoji lista igrača na koje on ne računa. Vaha tvrdi da takve liste nema

Dinamo u srijedu gostuje u Karlovcu protiv istoimenog prvoligaša u sklopu Kupa Hrvatske. Na druženju s novinarima u povodu najave ogleda bio je trener Dinama Vahid Halilhodžić koji je naglasio da njegove igrače čeka teška utakmica, no vjeruje u prolaz.

'Plan je jednostavan. Pokušat ćemo proći i ovo kolo, iako će to biti teška utakmica. Domaćini će htjeti napraviti podvig i pobijediti Dinamo, pa nam neće biti baš lako, a i teren bi mogao biti nezgodan. No, cilj nam je ići do kraja, kako u prvenstvu, tako i u Kupu i dat ćemo sve od sebe da u Karlovcu odigramo uspješnu utakmicu', smatra trener 'modrih' koji je pohvalio svoje igrače kazavši da su svi jako motivirani na treninzima.

U medijima je proteklih dana osvanula vijest da u klubu postoji lista igrača koji bi već ove zime trebali napustiti klub, no Vaha demantira da postoji takva lista.

'Ne postoji nikakva lista igrača i nije u redu što su neki od novinara počeli o tome pisati. Uvijek sam bio iskren i ostat ću, a to se odnosi i na moje dojmove o pojedinim igračima. Zato je govoriti o nekakvoj transfer listi u kojoj i ja navodno imam prste u najmanju ruku smiješno. Naravno, obavit ću razgovore s nekim igračima kako bih im rekao da je takvo nešto izmišljotina i da nitko nije ni na kakvoj listi za otpis ili nešto slično.'