TEŠKO STRADAO U ČAKOVCU

Vrataru Dugopolja Smodlaki odstranjen testis

26.10.2010 u 12:57

Bionic
Reading

U dvoboju 10. kola drugoliagša Međimurja i Dugopolja, vratara gostiju zadesila je velika nevolja. Naime, nakon jednog starta i sudara s protivničkim igračem stradao mu je testis, zbog čega je pod hitno morao na opraciju na kojoj su mu ga liječnici i odstranili

Na subotnjoj utakmici 10. kola protiv Međimurja vratar Mario Smodlaka zadobio je tešku ozljedu nakon koje je morao na hitnu operaciju kojom mu je odstranjen testis!

Što se zapravo dogodilo i kakve su bile prve reakcije prenio je Dalmacijanewsu trener Dugopolja, Mario Ćutuk:

'Smodlaka je vratarski išao blokirati napad Međimurja i u padu mu je protivnički igrač uklizao. Noga mu je ostala i bilo je grozno za vidjeti no i on smatra kako start nije bio namjeran. Takvo nešto se dogodi jednom u sto tisuća duela ali svi smo uz njega i jedva čekamo da se vrati na teren', istaknuo je Ćutuk.

Hitnom intervencijom Smodlaka je prebačen na operaciju te se već nalazi kod kuće gdje će nastaviti oporavak. Svi vjeruju kako će im najdraža 'jedinica' čuvati mrežu u drugom dijelu prvenstva:

'Nismo liječnici ali mislim kako će već iduću polousezonu odnosno na proljeće ponovno braniti'.

U prvi mah stravična ozljeda samo je nastavak peha Dugopoljaca koji je započeo s ozljedama Balića i Žuljevića čiji je povratak nakon operacije koljena također predviđen za proljetni dio prvenstva a Ćutuk se nada kako je vrijeme da ih nesreće zaobiđu:

'Nadam se da će doći kraj tome. Žao mi je dečkiju ali sportaši su i znaju što se sve događa na terenu. Igramo agresivno, to su počeli i drugi primjenjivati a i teren je vlažniji.... No, izdržat ćemo sve. Sada imamo motiv više; igrati za povrijeđene', zaključio je Mario Ćutuk.