BEZ IJEDNOG INCIDENTA

BBB-ovi grmjeli, igrači ostali zapanjeni

19.10.2010 u 16:29

Bionic
Reading

Usprkos bojkotu Dinamovih utakmica, kojim žele utjecati na upravljačke strukture kluba, oko 2.000 Bad Blue Boysa pojavilo se u utorak na treningu prve momčadi

Baš i kao uoči prošlosezonske utakmice s Temišvarom, Bad Blue Boysi su posjetili trening Dinamove prve momčadi kako bi igračima dali krila. Razlog zašto su u utorak stigli na trening poznat je svima - BBB-ovi su odlučili bojkotom Dinamovih utakmica suprotstaviti se vladavini Mamićevih.

Na igralištu Hitrec Kacijan igrači su više pratili navijanje nego upute trenera Vahida Halilhodžića jer nekima je to bio i prvi susret s najglasnijim dijelom 'modrog' navijačkog puka. Nakon desetak minuta uslijedila je bakljada koju su pljeskom popratili i igrači, dok je trener Halilhodžić zapljeskao je prema najvjernijim Dinamovima navijačima, ali i uputio molbu.

'Hvala vam na dolasku, super ste! Molim vas, budite malo tiši jer moram govoriti, a igrači me ne čuju', zavapio je Halilhodžić.

Nakon pola sata, većina navijača otišla je s tribine, ali ostalo je još dvjestotinjak njih koji su pljeskom popratili zapaženije akcije 'modrih', a oni su imali prilike vidjeti i vjerojatnu početnu postavu za utakmicu s Club Bruggeom. Naime, Vaha je podijelio igrače u dvije ekipe, a u udarnoj su bili: Kelava - Vrsaljko, Bišćan, Tonel, Cufre - Ademi, Chago - Badelj, Sammir, Morales - Rukavina.

'Zadovoljni smo brojnošću, došli su ljudi iz raznih dijelova Hrvatske. Željeli smo pružiti podršku igračima i stožeru uoči važne utakmice, ali situacija oko bojkota se ne mijenja. Naši zahtjevi ostaju, a o budućim akcijama, koje su u pripremi, javnost će biti pravovremeno obaviještena', rekao je Tomislav Rukavina, predstavnik navijača.

Prije dolaska pod istočnu tribinu maksimirskog stadiona, Bad Blue Boysi su na spomeniku u čast poginulim navijačima zapalili stotinjak lampaša.