OSTAJE KAZNA

Komisija za žalbe odbila Anasa i Hajduk

18.10.2010 u 14:33

Bionic
Reading

Komisija za žalbe Udruge Prve HNL odbacila je žalbe Anasa Sharbinija i Hajduka kao neosnovane, te će Anas, nakon Slaven Belupa, propustiti i utakmicu protiv Cibalije u Vinkovcima

Nakon pregleda snimke utakmice Hajduka i Varaždina te pregleda dokumentacije kojom je raspolagao sudac Krešimir Vlajčević, komisija za žalbe Udruge Prve HNL odbila je žalbu Hajduka i Anasa Sharbinija na odluku o kažnjavanju igrača s dvije utakmice zabrane igranja i osam tisuća kuna novčane kazne.

Anas Sharbini je kažnjen zbog udaranja protivničkog igrača Marija Sačera, kada ovaj nije bio u posjedu lopte, što je sudac kaznio samo žutim kartonom. Na osnovu snimke i prijave povjerenika natjecanja disciplinski sudac odredio mu je dvije utakmice zabrane igranja i osam tisuća kuna novčane kazne, na što su se žalili i igrač i Hajduk.

Komisija je žalbe odbacila kao neosnovane, pa će Anas Sharbini, nakon što je propustio utakmicu 11. kola između Hajduka i Slaven Belupa, propustiti i utakmicu slijedećeg kola kada 'bili' gostuju u Vinkovcima kod Cibalije.