HAJDUK JEDVA S ORKANOM

U slobodnoj prodaji 8.000 ulaznica za derbi

10.02.2009 u 17:31

Bionic
Reading

Iz Hajduka su napokon obznanili da će ulaznice za derbi staviti u prodaju u četvrtak ujutro u devet sati na prodajnim mjestima iza istočne tribine Poljuda

No, malo je radosti među navijačima, zato što će biti dostupno tek osam tisuća ulaznica, a svatko će moći kupiti tek po dvije, priopćio je glasnogovornik Hajduka Davor Pavić. Sve to kako bi što više navijača došlo u priliku nabaviti dragocjene papiriće.

Hajduk je ukupno tiskao nešto manje od 30.000 ulaznica, od kojih su dio kupili Torcida i BBB, dio igrači, stručno vodstvo i zaposlenici Hajduka, potom sponzori i najvećim dijelom članovi kluba, koji su imali priliku rezervirati svoje ulaznice.

'Ovo je poruka svim navijačima da se učlane u klub ili kupe pretplatu, kako bi ubuduće izbjegli probleme oko karata,' poručio je glasnogovrnik Pavić, dodavši da je Hajduk opet u modi.

Ante Miše je poveo momčad u goste četvrtoligašu Orkanu iz Dugoga Rata, koji je lani proslavio 90. rođendan. Priliku su dobili svi igrači, uključujući i Živkovića i Bušića, koji je s bijele točke postigao jedini gol Hajduka u 85. minuti.

Domaći navijači smatrali su da je jedanaesterac prestrogo dosuđen, a s obzirom na to da je pravdu dijelila sutkinja Vesna Mladin, ubrzo je počelo skandiranje: 'Baci sisu da se igramo.'