NIZ BIJELIH PROBLEMA

Špaco i Gabrić pred sucem zbog vrijeđanja

04.10.2010 u 21:29

Bionic
Reading

Hajdukov remi u Karlovcu imat će i nastavak pred disciplinskim sucem, jer je sudac utakmice Domagoj Ljubičić iz Osijeka u zapisniku prijavio da su mu Stanko Poklepović i njegov asistent Tonči Gabrić nakon utakmice prijetili

Čelnici Hajduka zamjeraju sucu Ljubičiću crveni karton Duje Čopa pred kraj susreta te dosuđeno zaleđe kada je Ibričić iz slobodnog udarca umjesto šuta po golu zavarao karlovačku obranu asistiravši Ivanu Striniću.

Još vruć nakon utakmice Špaco je prišao sucu i prigovorio mu kako ga nije sram govoriti igračima Hajduka da su bahati, a njegov asistent je dodao: 'Ma, pusti govno.'

Ljubičić je sve prijavio u zapisniku koji će na stol disciplinskom sucu HNL-a Krešimiru Vlajčeviću.

No nije to jedina glavobolja za bijele, isti sudac će morati provesti postupak i u slučaju Anasa Sharbinija kojeg je povjerenik HNL-a Josip Brezni prijavio nakon što je na snimci ustvrdio da je nesportski reagirao i udario nogometaša Varaždina Marija Sačera na utakmici na Poljudu.

Sudac Ante Vučemilović kaznio je Sharbinija žutim kartonom, no Brezni očito smatra kako je kazna očito morala biti veća, pa je cijeli slučaj predao Vlajčeviću.

Hajduka još uvijek čekaju i kazne za probleme s navijačima tijekom gostovanja u Ateni te s domaće utakmice s Anderlechtom na Poljudu.