DIVLJI ZAPAD

U Unešiću publika iscipelarila suca

23.09.2010 u 09:26

Bionic
Reading

Domaća Zagora je u novom pokušaju proboja u Hrvatskom nogometnom kupu dočekala HAŠK, a pred 500-tinjak gledatelja gosti su u produžetku izborili osminu finala

Zagora je golom Alfirevića došla u vodstvo, a nakon preokreta Zagrepčana isti igrač je domaćinima izborio produžetak. U njemu je presudio nesretni autogol domaćina, a gol HAŠK-a minutu nakon toga zatvorio je utakmicu.

Dvoboj je završen pobjedom HAŠK-a 4:2, a domaćini su veliku ulogu u porazu pripisali splitskom sucu Strukanu kojemu zamjeraju dva gola gostiju i isključenje svog igrača. Umjesto službenog prigovora, odlučili su se na 'neposrednu akciju' pa su gledatelji pokraj slabog osiguranja ušli u teren i krenuli u obračun.

Počelo je naganjanje po travnjaku, a udarce su primili i glavni sudac i njegovi pomoćnici. Jednog od pomoćnika dvojica su navijača Zagore i iscipelarila, a grozne scene prekinula je naknadna reakcija policije. Iako je u pitanju tradicionalno simpatična nogometna sredina, to je najviši natjecateljski rang i moraju uslijediti rigorozne mjere.