RUMUNJI SE RASPISALI

Zdravko Mamić hrvatski je Gigi Becali

16.09.2010 u 17:06

Bionic
Reading

Rumunjski list ProSport na svojim internetskim stranicama objavio je priču o izvršnom dopredsjedniku Dinama Zdravku Mamiću kojeg su usporedili s predsjednikom rumunjske Steaue Gigijem Becalijem. A vjerujte, nije lijepa usporedba

'Pjeva himne klupskih rivala, promijenio je 20 trenera', stoji u naslovu teksta o Mamiću ProSport te se nastavlja.

'Nevjerojatna je sličnost Steaue i zagrebačkog Dinama. Oba imaju vodstvo čije funkcioniranje sliči kao jaje jajetu. Mamićevo vođenje kluba isto je kao i Becalijevo, dapače obojici je isto to da preko telefona otkazuju trenerima do zapošljavanja ljudi iz obitelji.

Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić kontrolira klub koji je pretvorio u vlastiti biznis. Pravi je predsjednik samo lutka koja se nigdje ne pojavljuje i ne daje izjave', piše novinar ProSporta ne zaboravivši spomenuti poznati Mamićev striptiz na zagrebačkom aerodromu i vrijeđanje po rasnoj osnovi.

'Kao što su navijači Steaue protiv Becalija, tako su i navijači Dinama protiv Zdravka Mamića. Pisali su peticije, a ove sezone su se odlučili na bojkot utakmica', piše ProSport. Nažalost, još jedna loša reklama za Dinamo.