IZNENAĐENJE!

Ivo Šušak sporazumno raskinuo s 'pjesnicima'

14.09.2010 u 19:45

Bionic
Reading

Ivo Šušak nova je trenerska žrtva hrvatskih klubova. Nakon samo sedam odigranih kola u novom prvenstvu, proslavljeni trener otišao je iz Kranjčevićeve, a na njegovo mjesto ustoličen je Luka Pavlović

'NK Zagreb obavještava predstavnike medija da je s trenerom gospodinom Ivom Šuškom u utorak 14. rujna 2010. godine sporazumno raskinut Ugovor na mjestu trenera NK Zagreb. Novi trener momčad NK Zagreb je gospodin Luka Pavlović, a na to mjesto dolazi s mjesta voditelja Škole nogometa u NK Zagreb', stoji u šturom priopćenju kluba iz Kranjčevićeve koji je elektronskom pošton poslan hrvatskim redakcijama. Nema ni riječi o razlozima raskida ugovora, a ni imena i potpisa glasnogovornika ili drugog klupskog dužnosnika koji je medijima prosijedio informaciju.

Tako je Ivo Šušak neslavno završio svoj kratki mandat na klubi NK Zagreba, a u sedam odigranih kola ostvario je sasvim solidan uspjeh. U prva tri kola pobijedio je Lokomoticu (3:1), Istru (2:0) i s Osijekom odigrao 0:0 u Kranjčevićevoj, zatim je u 4. kolu pobijedio na Šubićevcu (1:0), a već u narednom i zaprešićki Inter (2:1). Tek u posljednja dva kola 'pjesnici' su okusili gorak okus poraza, prvo je na Stanovima bio bolji Zadar (1:2), a onda u Zagrebu i RNK Split (0:2).