KONTRA SVAGUŠE

Kerum: Nema bojkota, HTV je objektivan

02.09.2010 u 20:11

Bionic
Reading

Nakon što je predsjednik Hajduka Joško Svaguša najavio rat nacionalnoj televiziji oglasio se Željko Kerum, ali nije stao na stranu svojeg vojnika u splitskom prvoligašu

Joško Svaguša je dobio po prstima od onoga od kojeg je to zasigurno najmanje očekivao.

'Mislim da je to ishitrena izjava i nema šanse da će se Hajduk kojem je grad većinski vlasnik na takav način ponašati prema HTV-u, jer je nacionalna televizija objektivna', izjavio je Kerum.

Podsjetimo, nedavno je Svaguša najavio opstrukciju Hajdukove utakmice koju bi HTV prenosio da bi na taj način poboljšao odnos nacionalne televizije prema klubu s Poljuda.

'Nemamo velikih mogućnosti i prostora za reakciju u tom smjeru, no već smo jednu utakmicu prodali Novoj TV, a nastojat ćemo još nekim akcijama popraviti naš status kod vodstva javne televizije. Jedan od poteza koje ćemo u budućnosti sigurno povući jest taj da ćemo svjesno prouzročiti kašnjenje utakmica od 14 minuta s namjerom da poremetimo programsku shemu HTV-a koji se na tako bezobziran način odnosi prema našem klubu koji to ničime ne zaslužuje', zaprijetio je tada Svaguša.

Ipak, po svemu sudeći, njegova ideja nije naišla na plodno tlo kod Željka Keruma.