PORTUGALAC U DINAMU

Tonel: Došao sam zbog velike povijesti kluba

01.09.2010 u 14:35

Bionic
Reading

Dinamo je u srijedu predstavio svoje portugalsko pojačanje. Radi se o bivšem braniču Sportinga Tonelu koji je pokazao zavidno znanje o svom novom klubu tvrdeći da je bez razmišljanja prihvatio ponudu hrvatskog prvaka

U prostorijama Dinama novinarima je predstavljen Portugalac Tonel, jedno od ovoljetnih pojačanja koje će učvrstiti obranu maksimirske momčadi.

'Fantastično je za mene što sam ovdje. Kad sam čuo da me Dinamo želi, nisam trebao dvaput razmišljati. Presudila je povijest kluba. Znam za Bobana, Šukera, Modrića... Svi su napravili vrhunske karijere. Dinamo uvijek želi pobjeđivati i osvajati trofeje, a to želim i ja', prenosi 24sata riječi Tonela koji je naglasio kako mu je Zagreb prekrasan grad.

O Dinamu Tonel zna dosta.

'Znam za Halilhodžića, radio je u Francuskoj i ima sjajne reference. Vjerujem da će napraviti dobar posao i u Dinamu. Znam Dinamo dobro i znam za momčad iz Splita (Hajduk, op. a). Ostatak lige ipak ne poznajem dovoljno. Naravno da se nadam pozivu u reprezentaciju, ali prvo moram biti dobar u Dinamu', rekao je Portugalac.