HNS VODI ISTRAGU!

Zdravko odlučuje o sudbini brata Zorana

25.08.2010 u 16:09

Bionic
Reading

Razgovori Michela Platinija i Vlatka Markovića u Nyonu završili su stiskom ruke, osmijehom i dogovorom da HNS preuzme vođenje Uefine istrage o navodnom namještanju prošlogodišnjeg finala Kupa. Zanimljivo je to s obzirom na činjenicu da će o statusu Zorana Mamića možda odlučivati Izvršni odbor HNS-a u kojem sjedi - Zdravko Mamić

Baš kao što se i pretpostavljalo, u srijedu su se u Nyonu susreli Michel Platini i Vlatko Marković te diskutirali o aktualnostima vezanima uz namještanja utakmica hrvatskih klubova u domaćem prvenstvu u Kupu. S obzirom na tekst objavljen na službenim Uefinim internetskim stranicama, savršeno je jasno da su oba sugovornika zadovoljna i sastankom i dogovorom te da je dogovorena još čvršća i bolja međusobna suradnja.

Najvažnije u cijeloj priči je da je Platini dopustio HNS-u daljnje vođenje istrage vezane uz navodno namještanje prošlogodišnjeg finala Kupa, što zapravo znači da bi u slučaju dokazane krivnje Izvršni odbor HNS-a odlučivao o kaznama. Zamislite, u Izvršnom odboru HNS-a, koji bi mogao odlučivati o sudbini osumnjičenog Zorana Mamića, sjedi nitko drugi nego - Zdravko Mamić.