NEZADOVOLJNI NAVIJAČI

Panični bijeg Osječana pred Kohortom

15.08.2010 u 10:28

Bionic
Reading

Loš početak sezone bio je razlogom da je 200-tinjak pripadnika Kohorte nakon subotnje utakmice Osijeka i Lokomotive blokiralo izlaz iz Gradskog vrta i pokušalo 'popričati' s nogometašima i upravom kluba

Više od 200 pripadnika Kohorte na vrlo jasan način dalo je do znanja nogometašima i upravi Osijeka što misle o njihovom postignuću na nogometnom travnjaku ove sezone. U prva četiri kola ekipa iz Gradskog vrta osvojila je samo tri boda, a ambicije su bile ipak puno veće.

Osječki navijači blokirali su izlaz iz parkirališta na kojem svoje automobile ostavljaju nogometaši i članovi uprave kluba, a vrlo brzo ispred njih su se stvorili policijski specijalci. Ljute navijače pokušali su primiriti direktor kluba Mile Dumančić i igrač Ivo Smoje, no njihov pokušaj završio je neslavno. Navijači su ih izvrijeđali i poručili da će pretući svakog igrača kojeg sretnu u gradu.

Uz jeku psovki, traženja ostavki i upita gdje je novac od transfera Domagoja Vide, nogometaši su se automobilima iskrali sa stadiona vozeći preko nogostupa. Bila je već ponoć kad su napustili stadion.