PEDRO O SVEMU

Morales: Ne shvaćam ovakav pristup klubu

12.08.2010 u 14:42

Bionic
Reading

Odrađeno je još jedno druženje s novinarima u prostorijama Dinama. Ovog puta pred sedmu silu izašao je Čileanac Pedro Morales koji u dosadašnjem dijelu sezone nije imao previše prilike pokazati što zna, no tvrdi da je spreman i željan igre

Dolaskom Velimira Zajeca na klupu Dinama Pedro Morales kao da je pao u drugi plan. Sada Zeke više nema, a Čileanac tvrdi da je spreman za nove izazove.

'Nadam se ulasku na teren jer sam se uistinu zaželio igre. Na pripremama sam bio odličan i cijelo sam vrijeme spreman za to da pokažem što mogu. Nadam se da ću sad dobiti šansu jer bi mi to vratilo samopouzdanje. Mislim da mogu puno toga dati na terenu i tako pomoći suigračima.'

Čileanski nogometaš nije želio previše trošiti riječi na mađarski Gyor. Naime, prema njegovim riječima, valja ići korak po korak.

Osvrnuo se Morales i na trenutnu situaciju u kojoj se nalazi Dinamo.

'Ovo možda nije najbolje razdoblje za klub, poglavito zbog atmosfere oko njega, no nadam se da će se ona brzo riješiti. No ne mogu shvatiti ovakav pristup klubu. U Čileu se ovakvo nešto nikad ne bi dogodilo. Da je ondje bila atmosfera na tribinama kao ovdje protiv Šerifa, ne bi se moglo dogoditi da navijači na sljedećoj utakmici ne dođu na stadion, ma što god da se dogodilo. Pa i mi trebamo podršku navijača i naravno da nije ugodno igrati bez podrške s tribina. Mislim da je klub nešto puno više i za njega uvijek treba navijati', završio je Morales.