MIRNO U HAJDUKU

Špacu ne brine poraz od Omladinca

12.08.2010 u 12:48

Bionic
Reading

Dok u Maksimiru vrije, Hajduk ima slatke brige. Sportski direktor Kalinić će u pratnji Hajdukovog snimatelja Željana Prkića snimati Unireu koja igra protiv Universitatee iz Cluja u subotu te će se na licu mjesta pokušati uvjeriti što je istina kada je u pitanju aktualna situacija u sljedećem europskom protivniku

Informacije su kontroverzne, s jedne strane stižu vijesti kako Unirea propada i kako neće ni doputovati na utakmicu u Split, s druge strane pak tvrde kako ne samo da će doputovati, nego će se u Splitu boriti za goli život te pobjedom i plasmanom u Europsku ligu zaraditi i naplatiti dugovanja.

Nije bijele uzbudio ni neplanirani poraz protiv Omladinca iz Vranjica od 3:1. Bila je to rezultatska pljuska, no Špaco ne da na igrače, kaže kako je sve ispalo pomalo nesretno jer je momčad ujutro trenirala, a popodne je u planu bilo lagano rastrčavanje i preznojavanje.

Pojavila se i informacija kako bi gradski rivali Hajduk i Split međusobni ogled zakazan za 29. kolovoza u okviru šestog kola HNL-a mogli odigrati na Poljudu umjesto, kako je bilo planirano, u Parku mladeži. Sve kako bi što više gledatelja došlo vidjeti povijesni prvoligaški susret nakon punih 50 godina. Informacija nije službena, no bijeli navodno nude Poljud, gdje bi se zasigurno skupilo i preko 20-ak tisuća gledatelja, za razliku od Parka mladeži koji može primiti oko pet tisuća i za koji će se zasigurno tražiti ulaznica više.

Iz uprave Splita stiže informacija kako o promjeni domaćeg terena ne razmišljaju jer žele na svom stadionu ugostiti velikog rivala te ga pokušati pobijediti. Što se tiče broja gledatelja, pokušat će montažnim tribinama dodatno povećati kapacitet Parka mladeži, a prema najavama bi i Torcida i Crveni đavoli trebali dobiti pakete besplatnih ulaznica. Nema sumnje da će Park mladeži biti krcat te da  će 29. kolovoza ljubitelji nogometa u Splitu vidjeti pravu feštu.