PREKOBROJNI U HAJDUKU

Miše definirao sastav za proljetnu bitku

02.02.2009 u 15:31

Bionic
Reading

Polako se raščišćava stanje oko Hajdukove prve momčadi. Trener Ante Miše odredio je 18 imena koja će zauzeti startne pozicije uoči početka prvenstva

Upravo će ti igrači odigrati sljedeće dvije pripremne utakmice, a ako ne bude ozljeda ili nekih drugih nepredviđenih okolnosti, upravo bi se ta momčad trebala suprotstaviti Dinamu 22. veljače.

Na Mišinu popisu su vratari Subašić i Tomić, stoperi Vejić, Pandža i J. Buljat, bočni igrači Rubil, Strinić i Šerić, krila M. Buljat i Tomasov, vezni igrači Andrić, Skoko, Gabrić i Rosso te napadači Kalinić, Ibričić, Bartolović i Oremuš.

Uoči utakmica s Hiroshimom u utorak i Steauom u subotu, Miše je sazvao sastanak s ostalim igračima tijekom kojeg će im pojasniti zbog čega trenutačno nisu na popisu. Za mnoge je iznenađujuće, no za mnoge ne, da na popisu nema Marija Maloče, Siniše Linića, Marija Tičinovića, Ante Aračića, ali ni skupo plaćenih pojačanja poput Darija Jerteca i Marija Brkljače.

Na popisu nisu ni Boris Živković, koji se individualno priprema u Splitu, te Tomislav Bušić koji će karijeru najvjerojatnije nastaviti u Rijeci.

Objavljen je i cjenik ulaznica za veliki derbi s Dinamom. Zapadna tribina cijeni se na raspon od 140 do 160 mjesta (centralna mjesta), istok od 110 do 130, sjever 60, a jug, predviđen za Dinamove navijače, 80 kuna.

Nakon jučerašnje utakmice u kojoj je Dinamo odigrao 2:2 s Belchatowim, Zdravko Mamić i Bad Blue Boysi vratili su dokumente i novac sportskom direktoru Hajduka Iki Buljanu, na čemu im se ovaj zahvalio i pozvao Mamića da bude njegov gost u dvjema preostalim pripremnim utakmicama.