KAVA MU SE OHLADILA

'Dosta je slavlja, okrećemo se Šibeniku'

07.08.2010 u 14:27

Bionic
Reading

Iskusni trener Hajduka Stanko Poklepović nije previše želio uživati u pobjedi nad Dinamom, svjestan da bi se opuštenost mogla osvetiti već protiv Šibenika

'Supruga me upozorila da pazim što ću reći pa vam ne mogu reći ono što sam mislio nego ću promisliti što ću vam reći', poigrao se filozofa trener Hajduka Stanko Pokepović.

'Proslavili smo uspjeh protiv Rumunja, no sada moramo okrenuti novu stranicu prema HNL-u, prema protivniku s kojim smo dijelili rivalstvo s kraja prošle sezone', rekao je Špaco, upozoravajući kako treba gledati prema Šibeniku a ne živjeti u euforiji pobjede protiv bukureštanskog Dinama.

Hajduku će, čini se, veći protivnik od Šibenika biti umor i psihička ispražnjenost nakon velike pobjede. Špaco je svjestan zamke u koju bi mogao upasti i zato upozorava kako treba shvatiti ozbiljno suparnika od prve minute.

'Život nogomenog profesionalca jest takav kakav je i igrači moraju što prije uhvatiti ritam utakmica. Moramo odmah zaigrati ozbiljno i jako jer će Šibenik sigurno doći na Poljud i pokušati ušićariti poneki bod', rekao je Poklepović i otpio gutljaj kave. Glasnogovornik Vukašin ga je upozorio da manje govori jer će mu se kava ohladiti, a kad je netko od novinara dobacio 'samo da ne bude gorka', Špaco se nasmijao i rekao:

'Kad vas zamiješam u nju, uvijek mi je gorka'.