PRVA HNL - 3. KOLO

Blijedi Zagreb zadržao vrh unatoč remiju s Osijekom

30.09.2010 u 11:51

Bionic
Reading

Nogometaši Zagreba i dalje su vodeća momčad prvoligaškog društva. Naime, ekipa iz Kranjčevićeve remizirala je s Osijekom 0:0, ali i razočarala, no i s tim bodom zadržali su vrh tablice. Barem do subote, kada se igraju preostale utakmice trećeg kola Prve HNL

Nakon dvije prvenstvene pobjede, očekivalo se da će Zagreb na svom stadionu zadržati stopostotni učinak. Međutim, protiv Osijeka, u prvoj utakmici 3. kola Prve HNL, Šuškova momčad nije pokazala previše te na kraju mora biti sretna što je uopće osvojila bod.

Osijek je u prvih 20-ak minuta bio bolji i opasniji suparnik, ali prvu prigodu imao je Josip Jurendić za Zagreb, no Kardum je uspio skinuti njegov udarac. Gosti su uzvratili preko Nikšića u 37. minuti, ali sada je na drugoj strani bio siguran Višić. Do kraja prvog dijela još se jednom zakuhalo u 45. minuti kada je Abdurahimi izveo korenr, ali u gužvi nitko od 'zagrebaša' nije stigao do lopte.

U nastavku utakmice opet bolji početak gostiju, a prve tri prigode imalu su Jugović (dva puta) i Miličević. Zagreb je uzvratio preko svog Jugovića, a pridružio mu se i Krstanović, a sve se to odigravalo do 63. minute. Nakon toga kao da je utakmica stala, tek je bilo nešto nervoze, pa je oko 1.500 gledatelja iz Kranjčevićeve otišlo nezadovoljno rezultatom, ali i sretno što nisu pokisli jer cijelo je vrijeme oko stadiona sijevalo.