PSG PRVI U REDU

Francuzi i Španjolci u lovu na Sammira

05.08.2010 u 15:37

Bionic
Reading

Odlične igre koje posljednjih tjedana prezentira Dinamov Brazilac Sammir nisu prošle nezapaženo. Naime, u srijedu su ga u Zagrebu pratili skauti PSG-a, no prema pisanju francuskog portala Sport.fr, za njim su se počeli okretati i Španjolci

Iako je u raspucavanju s bijele točke bio neprecizan, Dinamov Brazilac Sammir cijelu je utakmicu odigrao vrlo dobro. No, takav učinak nije pomogao 'modrima' da stignu do četvrtog pretkola Lige prvaka, ali bi mogao samom igraču da napravi unosan transfer. Naime, na utakmici sa Šerifom, prema pisanju portala Sport.fr, bili su i predstavnici PSG-a, koji su pratili Sammira.

'Iz Dinama su proizašli igrači poput Mandžukića, Eduarda, Modrića, Ćorluku, Kranjčara i Lovrena, a skoro bi se mogao pojaviti i novi fenomen - Sammir. Ovaj je desni vezni prošle sezone zabio pet golova, a ove već dva. Njegov napredak natjerao je izbornika Slavena Bilića da razmisli o pozivanju u hrvatsku reprezentaciju', prenosi isti izvor. Francuzi također barataju činjenicom da Sammira žele i klubovi iz Španjolske, što znači da 'PSG-u neće biti lako namamiti ga u Francusku'.