POZNATA ODŠTETA

Rukavina u Dinamu, znači i u repki

30.07.2010 u 15:34

Bionic
Reading

Novi Dinamov napadač Ante Rukavina službeno je predstavljen javnosti, a debi u plavom dresu trebao bi doživjeti već u subotu u 21 sat kada će na Maksimir istrčati gosti iz Rijeke

Dinamo je prekinuo svoju standardnu praksu i službeno objavio visinu odštete koju je za Rukavinu platio Panathinaikosu. Toliko su ponosni na obavljen posao.

'Ante je u naš klub mogao doći i ranije, no spletom okolnosti dočekali smo ga tek danas. Veliku ulogu odigrao je i Velimir Zajec, a zahvaljujući spretnosti u pregovorima Rukavinu smo platili samo 700.000 eura, uz obavezu uplate 20 posto od njegovog idućeg transfera', rekao je klupski direktor Damir Vrbanović i predao riječ treneru.

'Došao je u pravom trenutku. Riječ je o igraču čija su motorika te tehničke i taktičke kvalitete na visokoj europskoj razini, definitivno će nam koristiti njegova brzina i nogometno znanje. Sličan je Mandžukiću, a po nekim karakteristikama i bolji. Željan je i ambiciozan, a njegovim dolaskom i naše ambicije rastu', obasipao je komplimentima Rukavinu Zajec i najavio njegov nastup protiv Riječana.

Došlo je vrijeme i da hitri Šibenčanin nešto kaže.

'Nisam se predomislio oko dolaska u Dinamo. Stvari su se odvijale filmskom brzinom, a nakon razgovora s trenerom shvatio sam da mi je bolje otići iz Atene', pojasnio je Rukavina, kojemu već za 30-ak sati slijedi službeni debi.

'Nadam se da će me navijači lijepo prihvatiti jer sam velik borac i gdje god igram dajem sve od sebe', zaželio si je Rukavina dok je gledao novi dres. Na leđima će imati broj 55.

Dinamo na aktualnom popisu izbornika Bilića nema nijednog reprezentativca.

'Tu sam, na oku izborniku i poziv je gotovo neminovan', samouvjeren je Rukavina, koji je prije Panathinaikosa branio boje Hajduka i Šibenika.