ŽALI SAMO ZA JEDNIM

Šurjak: Nisam otišao zbog sukoba

27.07.2010 u 21:53

Bionic
Reading

Šurjak tvrdi da je dobro surađivao sa Svagušom, a Vulića je više puta dovodio na klupu Hajduka

Sad već bivši član uprave Hajduka Ivica Šurjak otklonio je spekulacije u medijima da je njegov odlazak vezan uz nesuglasice s predsjednikom Joškom Svagušom te neslaganje s angažmanom Zorana Vulića na poziciju koordinatora omladinske škole.

'Odlazim isključivo zbog obiteljskih razloga. Nedavno mi je preminuo otac, ne osjećam se najbolje i ne mogu dati sve ono što se od mene očekuje', rekao je Šurjak i dodao.

'Ne postoji nikakav sukob sa Svagušom, imali smo odlične odnose i suradnju. Nije mi se miješao u posao i sve što sam želio, poput dovođenja Reje, braće Sharbini, Poklepovića… sve je odobrio. Ne stoji ni priča da sam u lošim odnosima s Vulićem, zar ga nisam ja stavio za trenera u ljeto 2000. kada smo postali prvaci te 2003. kada sam također bio u klubu', rekao je Šurjak te na odlasku ustvrdio da mu je jedino žao što nije uspio pronaći pravog napadača.

'Zeca smo dugo lovili, ali on je izabrao Tursku, a što se tiče Rukavine, on je za mene sjajan igrač koji se u Hajduku nije snašao, a o ovome što mu je sada platio Dinamo Hajduk ne može ni razmišljati.'