(NE)OČEKIVANI ISTUP

Poklepović: Mamiću i Mariću netko podmeće!

27.07.2010 u 15:15

Bionic
Reading

Uoči puta u Rumunjsku, na ogled s bukureštanskim Dinamom, Špaco Poklepović iskoristio je priliku i javno dao potporu ljudima koje mediji temeljem svojih informacija sumnjiče za suradnju s kladioničarskom mafijom

Utorak je na Poljudu bio rezerviran za europski hod Hajduka. Dinamo iz Bukurešta ozbiljan je suparnik i pripreme splitskih nogometaša za prvi ogled u Rumunjskoj važnije su od svega dosad učinjenog u mladoj sezoni. Četvrtak je još daleko, ali tenzije itekako rastu.

Ipak neočekivano, Stanko Poklepović konferenciju za novinare na kojoj je govorio o Dinamu iz Bukurešta i taktici kojom će se njegov Hajduk suprotstaviti Rumunjima u pretkolu Europske lige, završio kratkim osvrtom na aktualnosti vezane uz insinuacije i navodne optužbe na račun Zorana Mamića i Brune Marića, koje se optužuje da su u suradnji s kladioničarskom mafijom namjestili pobjedu Dinama u finalu domaćeg Kupa prošle godine.

'Mislim da su to spekulacije. Moja je procjena da to nije tako kako se govori i da to netko sve izmišlja. Čini mi se da su te ocjene preoštro iznesene i da se takvim stvarima daje previše prostora', rekao je Špaco Poklepović i završio konferenciju.