ŠERIF UOČI SHERIFFA

Nakon uvreda Mamić dijeli poljupce

27.07.2010 u 12:33

Bionic
Reading

Dinamovi nogometaši i vodstvo kluba otputovali su u moldavski Tiraspol na ogled sa Sheriffom, prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka

U 'modroj' ekspediciji očekivano je bio i izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić koji je samo dan ranije imao šou na novinskoj konferenciji.

'Podsjeća me ova utakmica na Ajax i Spartu, kad su nas svi bili otpisali. Vjerujem u momke i vjerujem da ćemo proći Sheriff. Nevezano za rezultate ovih utakmica, nastavit ćemo pojačavati momčad. Ja ću doživjeti Dinamo u Ligi prvaka. Neće biti posebnih premija za Sheriff', rekao je Zdravko Mamić koji se u zračnoj luci srdačno izljubio s Duškom Ljuštinom.

Glavni gazda Dinama mijenja se kao i vrijeme. U ponedjeljak je rigao vatru i vrijeđao koga god se sjetio, a u utorak isijava ljubav koju je odlučio podijeliti s članom zagrebačkog Gradskog poglavarstva.

Iako je na vrata zakucala nova afera, Dario Šimić nije bježao od novinara.

'Nije idealno što se za tako važnu utakmicu pripremamo u ozračju u kojem se najmanje priča o Dinamovoj igri, a više o aferama. Ali mi se moramo koncentrirati na teren. Nisam bio tu zadnjih 12 godina, pa ne bih ni komentirao akciju. Neka policija radi svoj posao, a krivci neka se drastično kazne', bio je jasan Šimić koji je dodao:

'Treba odigrati hrabro i ostvariti što bolji rezultat da nam bude lakše u uzvratu. Suparnik je na našoj razini, a vjerujemo da možemo proći.'

Utakmica sa Sheriffom na rasporedu je u srijedu u 19 sati.