LJUBAV KUMOVA

Ćiro: Mamić je izdajnik i cinkaroš

27.07.2010 u 08:44

Bionic
Reading

Kada Zdravko Mamić napada, tada se na njegovom putu uvijek nađe i Miroslav Ćiro Blažević. Izvršni dopredsjednik Dinama iznimku nije napravio ni u ponedjeljak, kada je opet izvrijeđao kuma, a na odgovor nije trebalo dugo čekati

U Maksimirskoj 128 bilo je burno, a ponašanje gazde Dinama nije nikoga previše iznenadilo. Zdravko Mamić je opet priredio spektakl i kako to uvijek biva izvrijeđao svakoga tko mu je stao na žulj. Miroslavu Blaževiću u dalekoj Kini se sigurno štucalo jer Mamić nije ni njega zaobišao.

'Ne treba ti četnik niti Ahmadinedžad kad imaš Hrvata, Ćiru, za kuma', rekao je Mamić, jer ga je navodno Blažević teško ocrnio kod istražitelja u Nyonu.

'Šokiran sam. Mamiću nije dovoljno što me otjerao u Kinu, a sad me i proziva. Nikad nisam rekao krivu riječ o njemu, a pogotovo ne istražiteljima Uefe. On je zadnji kojega bih spomenuo', rekao je Ćiro.

'On se hvali da ima transkripte, a ja sam pričao o utakmici BiH – Turska. Tamo u Grazu je bio prevoditelj iz Livna pa mu je možda on nešto podmetnuo', dodao je.

'On misli da sam ja izdajica i cinkaroš, a to je on, jer sam zbog njega otišao u Kinu. Krivi smo mi koji mu stalno praštamo. Zato misli da može raditi što želi', završio je Ćiro.