PREPOZNATLJIVI ZAGI

WAZ pružio potporu 'borcima za Varšavsku'

24.07.2010 u 10:02

Bionic
Reading

Odigran je prvi dvoboj u 20. sezoni T-Com Prve HNL između zagreba i Lokomotive, a osim četiriju pogodaka viđen je i transparent domaćih navijača koji su se deklarirali po pitanju najaktualnije zagrebačke teme proteklih tjedana

Navijači Zagreba White Angelsi po mnogočemu su posebni na hrvatskoj navijačkoj sceni. Potpuno su nenasilni, organizirano se bave humanitarnim radom (volontiranje u javnim kuhinjama, davanje krvi i slično), a često izražavaju i svoje mišljenje o društvenim pojavama. Lani su na dvoboju protiv Rijeke podržali pravo na različitost spolne orijentacije, a novu sezonu otvorili su transparentima 'Danas Varšavska, sutra Kranjča' pored kojih je vijorila zastava s maskotom Univerzijade Zagijem koja se mogla vidjeti i na nekima od prosvjeda u Varšavskoj i okolici.

White Anglesi tom su porukom u drugom poluvremenu upozorili na to da sličan epilog u budućnosti očekuju i na 'svom teritoriju', s obzirom na to da stadion Zagreba leži na jednoj od najatraktivnijih i najskupljih lokacija u gradu.