REAKCIJE NAKON SUPERKUPA

Subašić: Gadi mi se igrati kad sude tipovi kao Kovačić

18.07.2010 u 10:19

Bionic
Reading

Nakon odigrane utakmice Superkupa u kojoj je Dinamo slavio 1:0 protiv Hajduka, u taborima su bili različitih raspoloženja. Modri su, naravno, bili zadovoljni, dok su bijeli bili razočarani

Prvi trofej sezone za nogometaše Dinama vjetar je u leđa za početak prvenstva. Nakon utakmice bili su zadovoljni i sretni zbog osvajanja svog četvrtog Superkupa.

'Utakmica nije bila loša, moglo se vidjeti dosta dobrih akcija. Mi se pripremamo za život bez Mandžukića i za što dalji iskorak u Europi', prenose Sportske novosti riječi Darija Šimića.

Zadovoljni su bili i Ibanez te Sammir.

'Napokon smo ih dobili! Ovo je moja prva pobjeda u derbiju', kazao je Ibanez.

Brazilac Sammir je bio među najboljim pojedincima ogleda.

'Sve je u redu, hvala bogu, sezonu smo počeli pokalom i vrlo smo zadovoljni. Hvala navijačima, čujemo ih, osjećamo, oni nas dodatno nose.'

Za razliku od modrog tabora, u bijelom nije bilo zadovoljstva i osmijeha.

'Dinamo nas ničim nije iznenadio niti nadigrao. Ali, nažalost, presudni su bili naši promašaji u prvom poluvremenu. Kod pogotka modrih sudac je morao prekinuti igru zbog prekršaja nad Subašićem', smatra Anas Sharbini.

A upravo spomenuti Subašić je bio najkritičniji kada je riječ o utakmici.

'Korner koji je prethodio pobjedonosnom golu Dinama nije trebao biti izveden s obzirom da smo nekoliko puta tražili prekid igre i ukazivanje pomoći jer sam zbog dobivenog udarca ležao na travi. Gadi mi se igrati u ovakvom okruženju i biti sudionik utakmice koju sude suci poput Kovačića', ljut je bio golman Hajduka.