UOČI SUPERKUPA

Poklepović: Dinamo je jak kao i HSV

16.07.2010 u 13:56

Bionic
Reading

Hajdukov trener Stanko Poklepović ustvrdio je na presici pred utakmicu superkupa da je Dinamo jednako jak kao i HSV, no unatoč svemu nada se kako će njegova momčad u Zagrebu slaviti

Hajduk će na Maksimir istrčati u vjerojatno istom sastavu s kakvim je dočekao HSV na Poljudu, a Poklepović je uvjeren da će gledatelji u Zagrebu vidjeti sjajnu utakmicu.

'Obje momčadi odigrale su dobro u startu, mi smo prezentirali nešto jaču igru prema naprijed, ali smo imali propusta koje Dinamo nije pokazao. Iako su primili rani gol, nisu dozvolili da se Koper razmaše', rekao je Poklepović i dodao da mu optimizam daje dobra igra njegove momčadi te serija dobrih rezultata protiv Dinama u prošloj sezoni.

Što se tiče zagrebačke momčadi, Poklepović smatra da ni Zajecov dolazak, a ni Mandžukićev odlazak neće nešto bitno promijeniti.

'Karizmatični Zajec ima sjajan osjećaj za igru, za potez i stvaranje igre, no rezultati Dinama pokazuju da ni njegovi prethodnici nisu bili lošiji. Što se tiče Mandžukića, on ima vrijednost i nosio je puno tereta na svojim leđima, ali Dinamo ima širok igrački kadar i lako će nadoknaditi njegov izostanak.'

O taktici trener Hajduka nije želio puno, rekao je tek to da neće srljati, kako bi to mnogi očekivali, niti napasti Dinamo od prve minute.

'Kaže predsjednik da ih treba napasti od prve minute, ali nije to samo tako, taktiku treba prilagoditi prednostima svoje momčadi i nedostacima Dinamove. No o tome ćemo drugi put', nasmijao se Poklepović.