ZADOVOLJNI 'ZEKO'

Zbog nediscipline Sammiru slijedi kazna

13.07.2010 u 23:09

Bionic
Reading

Trener hrvatskog nogometnog prvaka Dinama, Velimir Zajec bio je zadovoljan otvaranjem europske sezone i uvjerljivo pobjedom protiv Luke Koper u prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka

'Ostvarili smo zasluženu pobjedu, ali smo do nje došli teško. Loše smo otvorili utakmicu, no vjerujem kako ćemo u idućim susretima biti daleko koncentriraniji. Bolja smo ekipa, no oni znaju igrati i nije lako protiv momčadi kao što je Koper kada gubiš,' kazao je Zajec zahvalivši se publici na podršci.

Dinamo strateg se osvrnuo i na žute kartone koje su dobili njegovi igrači (Mesarić, Mandžukić, Sivonjić, Sammir) najavivši kako će Sammir dobiti novčanu kaznu zbog skidanja dresa.

'Upozoravao sam igrače na disciplinu i da paze od nepotrebnih sankcija. Disciplina momčadi je iznimno važna i na njoj ću inzistirati,' naglasio je Zajec dodavši kako je Dinamo osigurao prolaz, ali u Sloveniju neće putovati na izlet.

Trener slovenskog prvaka Nedžad Okčić čestitao je 'modrima' naglasivši kako je njegova momčad igrala do rezultata 1:2, a potom potpuno nestala.

'Načinili smo previše pogrešaka i bili smo previše bojažljivi. U drugom poluvremenu kao da smo bili pod blokadom,' kazao je trener slovenskog prvaka dodavši kako je iluzorno očekivati čudo u uzvratnom susretu.

'Sada ćemo se lagano okrenuti domaćim susretima,' poručio je Okčić.

Golijada u mreži Slovenaca