(PRE)AMBICIOZNI TATA

Izbacili mu sina pa šakama dijelio pravdu

06.07.2010 u 16:58

Bionic
Reading

Nakon što mu je 12-godišnji sin postao prekobrojan u omladinskom pogonu, policiji otprije poznati M. M. (44) divljao je po kafićima Ivice Šurjaka i Gorana Vučevića

Nezadovoljni roditelj M. M. (44), čiji je 12-godišnji sin postao prekobrojan u omladinskom pogonu Hajduka, nije se s time mogao pomiriti te je 'pravdu' uzeo u svoje ruke. Odvezao se do kafića Vidilica, člana uprave Hajduka Ivice Šurjaka, gdje je verbalno vrijeđao djelatnike, pritom vitlajući metalnom šipkom.

S obzirom na to da nije pronašao Šurjaka, sjeo je u automobil i odvezao se do drugog kafića, San Marco, čije je vlasnik Goran Vučević, ujedno i voditelj omladinskog pogona Hajduka. Tu je ponovio verbalne prijetnje, no usprotivio mu se voditelj kafića D. S., te je došlo i do fizičkog obračuna među spomenutim dvojcem. D. S. je Vučevićev zet, pa je stao u njegovu obranu, a nakon kraćeg sukoba stigla je policija i privela M. M. u 2. policijsku postaju, gdje je zadržan do otriježnjenja. Nakon čega je pokrenut optužni prijedlog zbog remećenja javnog reda i mira. Prijetnje je od iste osobe prijavio i 29-godišnji trener u Hajdukovoj omladinskoj školi Krešimir Režić, kojem je M. M. prijetio putem mobitela.