NAKON ČETIRI UTAKMICE

Zajec: Morales i Badelj moraju bolje

01.07.2010 u 21:07

Bionic
Reading

Nakon remija protiv Olympiacosa, trener Dinama Velimir Zajec kritički se osvrnuo na segmente igre kojima nakon dosadašnjeg dijela priprema još nije zadovoljan. Prvenstveno, tipično za ovu fazu, traži brži protok lopte i bolju realizaciju

Bio je ovo jedan dobar test za sve nas. Bilo je tu puno dobrih, ali i loših trenutaka, no dobro je da znamo na čemu još treba raditi. Još je puno posla pred nama da bismo bili oni pravi, ali ovo je i dobar pomak, rekao je trener Zajec nakon utakmice.

'Ekipa je još uvijek umornija nego što bi trebala biti, a u narednih 14 dana ne možemo se opuštati ni odmarati, nego raditi na brzini. Također, neki igrači još nisu ni blizu onome što bi mogli biti i što bi mogli napraviti. Tu mislim na Badelja i na Moralesa, no opet, nezahvalno je bilo koga izdvajati. Ne volim govoriti o pojedincima, nego o ekipi. Svi mi moramo zajednički raditi na podizanju igre na viši nivo', kaže Zeko kojega su najviše razočarali promašaji.

'Od pet stopostotnih šansi morao se roditi jedan gol. I zbog toga mi nimalo nije drago. No idemo raditi dalje', rekao je na kraju trener Dinama.