UOČI PRIPREMA

Ibričić još uvijek Hajdukov, na Livaju se ne računa

10.06.2010 u 09:42

Bionic
Reading

Poklepović objavio popis igrača na koje računa u sljedećoj sezoni, a među kojima nema Marka Livaje

U ponedjeljak 14. lipnja na Poljudu će se okupiti prvotimci Hajduka, na koje trener Hajduka Stanko Poklepović računa za novu sezonu. Zanimljivo je kako su igrači podijeljeni u dvije grupe, u prvoj ih je 27 a u drugoj, u kojoj su uglavnom igrači koji su prošle sezone bili na posudbi, 16-orica. Na popisu igrača je i Senijad Ibričić, koji je prema trenutnoj situaciji još uvijek igrač hajduka to jest još vuijek nije zgotovoio prelazak u ruski Rubin.

Popis 27 igrača: Subašić, L. Kalinić, Stipica, M. Buljat, J. Buljat, K. Ljubičić, M. Ljubičić, Ah. Sharbini, An. Sharbini, Ibričić, Andrić, Vukušić, Tomasov, Strinić, Oremuš, Maloča, Tičinović, Pandža, Čop, Cernat, Jonjić, Jozinović, Brkljača, Vejić, Lendrić, Režić, Boljat i Andrijašević.

Pozivi su upućeni još 16-orici hajdukovaca, ni njima je prozivka istog dana u Bijelom salonu u 17 sati. Pozvani su: Radošević, Obšivač, Trebotić, Surać, Novak, Čubrilo, Grubić, Kukoč, M. Barać, Leko, R. Španjić, Zulim, Barić, Glumac, Tokić i Sačer.

Očito je kako su čelnici Hajduka pronašli zajednički jezik sa Marijanom Buljatom i Hrvojem Vejićem, koji su na popisu onih koji će se odazvati Poklepoviću u ponedjeljak u 10 sati ujutro, no jednako je tako zanimljivo i kako na popisu nema Anthonyja Šerića, Vjekoslava Tomića i Darija Jerteca, koji imaju svoje planove ali i talentiranog kadeta Marjka Livaje, za koga je zainteresiran milanski Inter.