POVRATAK U ITALIJU?

I Bologna pokazala interes za Šerića

06.06.2010 u 08:00

Bionic
Reading

Nakon što je privolio Marijana Buljata na smanjenje ugovora, a i blizu je dogovora s Hrvojem Vejićem, Hajduk je na pragu rješavanja još jednog skupog igrača koji trenira u drugoj momčadi za velik novac

Prije desetak dana za Antu Šerića interes je pokazao novi turski prvoligaš Karabukspor, no njemu se nije vraćalo u Tursku pa je nastavak pregovora ostavljen po strani. Ono što bi Šerić želio je poznatiji klub i atraktivnija liga, a to je prije svega Italija u kojoj je dugo igrao.

Prije nekoliko dana u pregovore oko angažmana Šerića uključila se Brescia, sinoć se uključila i Bologna, a splitski klub je solidno pokriven na lijevom boku - osim novog reprezentativca Strinića te nadarenog mladog člana nacionalne vrste Jozinovića, na posudbi u Mosoru ima i nadarenog Kukoča.

Hajduk se ne bi riješio Šerića koliko bi rado smanjio ugovor pa će 'bili' sigurno biti blagonakloni u pregovorima - sigurno puno kooperativniji od Šerića, koji za odlazak navodno traži jednogodišnju plaću što se procjenjuje na oko 300 tisuća eura (a ugovor mu traje još dvije godine).