TURCI NUDE EURE

Hajduk pušta sve tražene osim Livaje

25.05.2010 u 21:57

Bionic
Reading

Marko Livaja i Hajduk tvrdoglavo su ustrajni svako na svom polu, Livaja želi otići u Inter, a Hajduk želi zadržati mladog napadača. Izgledne su mogućnosti da Poljud napuste Jurica Buljat, Ante Šerić i pričuvni vratar Vjekoslav Tomić

Trakavici oko Livaje ne nazire se kraj, premda nema službenih izjava pregovaračke pozicije pouzdano se udaljavaju. Hajduk je nakon 350.000 odbio i pola milijuna eura koliko nudi Inter i ustrajan je zadržati Livaju na Poljudu ili barem ishoditi značajno veći iznos ako Talijani ustraju na njegovu dolasku.

Osim Livaje, u Hajduku žele što prije raščistiti višak igrača, pogotovo onih iz druge momčadi na koje ne računaju. Tako su Ante Šerić i pričuvni vratar Tomić na meti novog turskog prvoligaša Karabukspora. Hajduk ne bi imao ništa protiv njihova odlaska, a čini se ni spomenuti dvojac i samo je pitanje financijskog aranžmana, hoće li ponuda Turaka zadovoljiti apetite.

U Splitu su se izjasnili Reno Sinovčić i Miki Rapaić na temu transfera Jurice Buljata u Tursku. Sinovčić je Buljatov zastupnik, a Miki je legenda turskog nogometa i njegova riječ u Turskoj sasvim sigurno ima veliku težinu. Čini se da je nakon Genclerbirligija, koji je za Buljata nudio 700.000 eura Hajuku, ušao i Gaziantepspor, koji bi ljestvicu odštete podigao na od Hajduka traženih milijun eura, pa bi se Buljat mogao lako preseliti u Tursku.

Zajedno s njim Sinovčić bi rado plasirao bivšeg hajdukovca Antu Puljića koji igra u Zadru.