NEUMORNI U ZAHTJEVIMA

Torcida pod Kerumovim prozorom

21.05.2010 u 15:05

Bionic
Reading

Torcida, neumorna u borbi za Kodeks upravljanja Hajdukom, svoj zahtjev ponovila je pod prozorom gradonačelnika Željka Keruma

Šestorica vodećih ljudi splitske navijačke skupine pred zgradom Banovine razvili su transparent 'KODEKS', u posljednjih šest mjeseci jedini koji se može vidjeti na Hajdukovim utakmicama.

'Došli smo podsjetiti našeg gradonačelnika, koji za sebe kaže da je čovjek od riječi, da je prošlo točno pola godine od skupštine Hajduka, kada je obećao usvajanje Kodeksa. Ne vjerujem da je zaboravio svoje obećanje, mi sigurno nismo', kazao je tajnik Torcide Stipe Lekić.

'Ovo je bitka za veliki Hajduk i mi ne odustajemo', dodao je Lekić.

Kodeks upravljanja Hajdukom dokument je čije usvajanje navijači traže još od 2007, a u kojemu su u devet točaka precizirani kriteriji koje bi morali zadovoljavati svi koji obnašaju bilo koju funkciju u splitskom klubu.

Brojni turisti koji su prolazili šetnicom ispred Banovine sa zanimanjem su slušali priču o Hajduku, Torcidi i Kodeksu, 'domaći' vozači performans su pozdravljali trubljenjem, no sam Kerum nije viđen u blizini. Navodno, otputovao je u Madrid gledati finale Lige prvaka.