VRAĆA SE VEJIĆ

Hajduk se pojačava iz druge momčadi

19.05.2010 u 16:14

Bionic
Reading

Čelnici Hajduka za sada ne kupuju pojačanja, momčad se krpa zadržavanjem postojećih igrača i iz unutarnjih rezervi, odnosno igračima koji su svojedobno bili otpisani

Nakon Josipa Skoke koji se vratio u rodnu Australiju te Gorana Rubila koji je u utorak prihvatio ponudu grčkog Asterasa, u srijedu je na Poljudu ugovor s Hajdukom raskinuo i Ivan Rodić.

Još uvijek nije poznat klub u kojem bi Rodić trebao nastaviti karijeru, no sam kaže da bi se uskoro trebalo znati više. Rodić je proteklu polusezonu proveo trenirajući s drugom momčadi, koja bi trebala biti glavni izvor iz kojeg će Hajduk crpiti prinove za sljedeću sezonu.

Odnosi se to prije svega na Hrvoja Vejića, koji bi trebao postići dogovor o smanjenju ugovora s Hajdukom te zauzeti jedno od mjesta u stoperskoj liniji koje bi trebalo biti upražnjeno odlaskom Jurice Buljata ili Borisa Pandže.

Svoje mjesto bi lako mogao pronaći i Marijan Buljat. Odlaskom Rubila ostaje upražnjeno mjesto na desnom boku i ukoliko poput Vejića pristane na smanjenje ugovora, i Buljat bi se mogao priključiti izabranicima Špace Poklepovića. Od ostalih kandidata iz druge momčadi najbliži odlasku su Ante Šerić čiji agent navodno već ima ponudu iz Turske te Ivo Smoje koji bi se nakon neuspješne epizode u Hajduku trebao vratiti u Osijek.

Još uvijek je neizvjestan status mladog Livaje i Tičinovića, s kojima će čelnici Hajduka obaviti razgovore.