PROMJENE POSLOVANJA

Hajduk ukida drugu momčad i raskida ugovore

18.05.2010 u 20:20

Bionic
Reading

Nadzorni odbor Hajduka najavio je zaokret u poslovanju, nagrade onima koji postižu rezultate te raskide ugovora onima koji ne pokazuju ono što se od njih očekuje

Na sjednici Nadzornog odbora Hajduka u ponedjeljak navečer potvrđeno je da će Hajduk i u sljedećoj sezoni voditi Stanko Poklepović, s kojim će uskoro biti potpisan novi ugovor. Obzirom da je Poklepović i dosada imao fleksibilan ugovor koji je i jednoj i drugoj strani ostavljao mogućnost raskida u bilo kojem trenutku, Hajduk se odlučio uspješnog trenera nagraditi poboljšanjem ugovora za uspjehe koje je postigao u upravo završenoj sezoni.

Podsjetimo, zimus je Poklepović naslijedio Reju kada je Hajduk bio na sedmom mjestu sa 11 bodova iza vodećeg Dinama, da bi kraj sezone dočekali s tek četiri boda zaostatka i, što je najvažnije, osvojenim kupom, što im garantira nastavak natjecanja u Europi i u sezoni u kojoj slave 100. rođendan. Sve se to pripisuje kao zasluga iskusnom treneru i njegovom stožeru.

Iz Hajduka stižu sve glasnije naznake kako bi se trebala rasformirati druga momčad te kako se očekuje da će u skoro vrijeme Hajduk raskinuti ugovore s većinom igrača sklonjenih u drugu momčad, poput Vejića, Šerića, Jerteca i M. Buljata, koji nisu pristajali na manja primanja od onih zagarantiranih ugovorima.