KARLOVAC NA MENIJU

Špaco želi nastavak pobjedničkog niza

23.04.2010 u 12:16

Bionic
Reading

Sa Špacom Poklepovićem nikad nije dosadno, nakon što je uoči dvoboja sa Šibenikom nahvalio grad heroj i klub, isto je napravio i uoči ogleda s Karlovčanima. Hvali Špaco i klub i Pamića...

Puno je igrača prošlo kroz Poklepovićeve ruke, vodio je 72-godišni trener puno klubova i nije ni čudo da mu svako malo na protivničkoj klupo sjedi njegov bivši igrač. Od Vulića i Jurčića do Perkovića i Gračana, mnoge je vodio, no ne i Igora Pamića. Ipak, to ga ne sprečava da i njemu komplimentira.

'Pamić je korpulentan trener koji očito ima sposobnosti jer je Karlovac doveo na poziciju na kojoj se trenutno nalazi. Igraju lijep i dopadljiv nogomet, za što naravno moraju zahvaliti treneru. Tko je očekivao da će se lanjski drugoligaš ove godine boriti za Europu', pojašnjava Poklepović, koji unatoč svemu ne dvoji da bodovi ostaju na Poljudu.

'Imamo težak raspored, Karlovac, Dinamo, pa uzvrat sa Šibenikom i ako želimo drugo mjesto i Kup, moramo nastaviti seriju pobjeda.'

Poklepovića brine velik broj 'načetih' igrača, Rubil sigurno neće moći igrati, dok su nastupi Andrića, Strinića, Oremuša, pa i Ibričića pod znakom pitanja.

'Konzultirat ćemo liječničku službu, nadam se da će ih osposobiti da odigraju barem dio utakmice. Kraj je sezone i istrošeni smo, no moramo izdržati. Raspored je težak i upozorio bih one koji ga rade da više vode računa, kako bi igrači u najvažnijim utakmicama mogli pokazati najviše', kaže Špaco, uvjeren da bi novom pobjedom njegova momčad dodatno učvrstila psihološku stabilnost i tako dočekala presudne oglede s Dinamom za drugo mjesto i sa Šibenikom za Rabuzinovo 'Sunce'.

Hajduk će u subotu u 18 sati na Poljudu juriti po šestu uzastopnu pobjedu, kojom bi vrlo vjerojatno osigurao mirniji kraj sezone.