PROBLEMI S OZLJEDAMA

Poklepović želi srušiti sve motive Istre

13.04.2010 u 12:45

Bionic
Reading

Unatoč brojnim problemima koji ga muče, Stanko Poklepović je optimističan i najavljuje pohod na bodove u svakom sljedećem susretu, pa tako i u srijedu, kada na Poljudu gostuje Istra sa Zoranom Vulićem na klupi

Trener Hajduka Stanko Poklepović je na sto muka, protiv Istre neće moći računati na Srđana Andrića i Marina Ljubičića u sredini terena te na Ivana Strinića i Gorana Jozinovića na lijevom boku.

'Gubimo lijevu nogu, lijevo dodavanje, lijevo okretanje strana, a sad moramo pronaći novo rješenje. Pokušat ćemo samo jedno mjesto mijenjati kako bismo ostvarili igru koja bi nam donijela pozitivan rezultat. Čovjek ni ne prospava, a već stiže nova utakmica, nova želja za pobjedom i novi problemi', rekao je na početku druženja sa splitskim novinarima trener Hajduka.

'Uvažavajući maksimalno suparnika, a s obzirom da je nasuprot nas i Zoran Vulić koji dobro poznaje našu igru i našu momčad, nemamo drugog izbora doli srušiti sve gostujuće motive u ostvarivanju naših ciljeva.'

Najavio je Poklepović da će za ovaj dvoboj priključiti juniora Ivana Lendrića kako bi popunio sastav od 16 igrača (plus dva vratara) koji će kandidirati za susret s Istrom. Osvrnuo se i na finale Kupa sa Šibenikom.

'Ne smije se razmišljati o večeri dok je zec još u šumi. Treba najprije uhititi zeca pa tek onda razmišljati o večeri i dobrom raspoloženju', upozorio je trener 'bilih'.