U HAJDUKU IDILIČNO

Dolazak Klasnića, Šerića i Babića obična je izmišljotina

19.01.2009 u 13:30

Bionic
Reading

Splitski 'bili' vratili su se s dubrovačke turneje, mreža im je ostala netaknuta, a upisane su i dvije pobjede, protiv Dubrovnika 1919 te Konavljanina

Nakon pobjede na dvoranskom prvenstvu, Hajduk se zaputio na mini-turneju po dubrovačkom primorju. Već po tradiciji uveličao je rođendansko slavlje lokalnog niželigaša - Dubrovnika 1919, a gostovali su i kod Konavljanina, kako bi se još jednom zahvalili na gostoprimstvu koje im uvijek pruža najjužniji hrvatski nogometni klub.

S dvije glatke pobjede, 2:0 protiv Dubornvika i 3:0 protiv Konavljanina, te čistom mrežom 'bili' mogu biti itekako zadovoljni, a vrijedi istaknuti da se među strijelce protiv Konavljanina upisao i Marin Tomasov.

Malu sjenu na putovanje bacila je viroza koja je u krevetu ostavila trenera Antu Mišu te Marija Tičinovića i Josipa Skoku. No, do polaska u Tursku 24. siječnja i oni bi se trebali vratiti u stroj. Bijeli su jutros trenirali na Marjanu, a treninzima su se priključili Mario Brkljača i Hrvoje Vejić, koji su zadnjih nekoliko dana samostalno trenirali u Splitu. Pod paskom Mišinih pomoćnika Vujovića, Računice, Gabrića i stručnjaka za tjelesnu pripremu Fradelića, na programu je bilo 'punjenje pluća' na svježem zraku.

Usporedno s treninzima još se uvijek definira momčad koja će krenuti u Tursku te intenzivno vode pregovori oko dolazaka i odlazaka. Što se tiče dolazaka, zasad nema novosti, medijske bombe poput dolazaka Ivana Klansića, Anthonyja Šerića i Marka Babića pokazale su se kao plod mašte pojedinih novinara koji u 'sezoni kiselih krastavaca' nemaju konkretnijih vijesti, pa izmišljaju transfere.

Svoje očitovanje o ostanku u dresu Hajduka najavio je i Boris Živković na službenoj press-konferenciji koju će organizirati za nekoliko dana.