FINALE NOGOMETNOG KUPA

'Bitka' za Rabuzina započinje na Poljudu

12.04.2010 u 11:35

Bionic
Reading

Prva utakmica finala Hrvatskog kupa između Hajduka i Šibenika igrat će se 21. travnja na Poljudu, odlučeno je na ždrijebu koji je održan u ponedjeljak u Kući nogometa u Zagrebu. Uzvrat će se igrati 5. svibnja u Šibeniku

Šibenik će borbu za svoj prvi trofej, Rabuzinovo Sunce namijenjeno pobjedniku domaćeg nogometnog Kupa, započeti na Poljudu, odlučeno je u ponedjeljak u Hrvatskom nogometnom savezu. Volja ždrijeba 'htjela je' da se u finalu Hrvatskog kupa prva utakmica igra na travnjaku Hajduka, a uzvrat u Krešimirovu gradu. Prva utakmica na rasporedu je 21. travnja,  a uzvrat 5. svibnja.

Ove sezone Šibenik je već iskusio slast pobjede na Poljudu. U 11. kolu T-Com Prve HNL igranom 28. listopada, Šibenčani su svladali Hajduk s minimalnih 1:0. Zanimljivo, uvertiru u finale Kupa oba će kluba imati u međusobnom susretu na Šubićevcu 17. travnja u 26. kolu prvoligaškog natjecanja. Šibenik je nakon 24. odigrana prvenstvena kola treći na ljestvici sa 43 osvojena boda, a Hajduk mu je prvi pratitelj i nalazi se na četvrtom mjestu s bodom manje.