VRIJEME JE ZA TROFEJE

Rubil: Motiva nam ne nedostaje

11.04.2010 u 15:02

Bionic
Reading

U posljednje dvije utakmice Hajduk je pobijedio prvu i drugu momčad prvenstva. Prvo je na Poljudu u polufinalu Kupa pao Dinamo, a sada je u sklopu 24. kola u Splitu poražena i Cibalia. Veliki doprinos u dva trijumfa 'bilih' dao je i Goran Rubil

Velik broj izostanaka vratio je Gorana Rubila na njegovu pravu poziciju u vezni red.

'Meni to nije nešto novo, samo što nisam igrao dugo vremena. Probao sam dati maksimum da bismo napravili što bolji rezultat', kazao je Rubil dan nakon slavlja protiv Vinkovčana.

Igra nije nikoga oduševila, svjestan je toga i Rubil.

'Prilično smo se potrošili u Kupu, to je ostavilo traga. To je možda razlog što smo odigrali nešto slabije nego protiv Dinama', govorio je Rubil te istaknuo razloge za preokret.

'Sva sreća što imamo igrače s klupe koji su mogli unijeti svježinu. Cibalia nije igrala tjedan dana, a mi smo u srijedu imali najtežu utakmicu i zato je ovaj uspjeh još veći.'

Europski ritam se nastavlja. U srijedu je na redu Istra 1961 (Poljud, 18 sati).

'Nama je od početka drugog dijela svaka utakmica ključna, previše smo kiksali prvi dio sezone. Sad je sve još važnije kad smo se plasirali u finale Kupa i imamo drugo mjesto nadomak ruke. Ja sam već tri godine u Hajduku, a nisam ništa osvojio. Osim Dvoranskog prvenstva, tako da motiva imamo', pričao je Rubil te se osvrnuo na sljedećeg protivnika.

'Ne podcjenjujem Istru, ali tri boda nisu upitna, bez obzira što za trenera imaju Vulića. Želio bih da što prije osiguramo pobjedu', završio je Rubil koji je izjavio da bi volio ostati u Hajduku i nagodinu.

Naime, u ljeto mu istječe ugovor.