NOVA PRIJAVA

Svaguša napao suce nakon derbija

08.04.2010 u 21:03

Bionic
Reading

Nakon što je napravio show u svečanoj loži tijekom derbija pokušavajući zaraditi jeftine poene verbalnim napadom na službene predstavnike Dinama, Svaguša je napao i suce

Dugo nakon derbija predsjednik Svaguša došao je do hotela Konzul gdje su večerali suci utakmice Andrej Burilo i njegovi pomoćnici Dalibor Conjar i Miro Grgić. Svaguša je od njih najprije zatražio objašnjenje zbog čega u 80. minuti nisu isključili Barbarića, a onda je krenula žučna rasprava koja se nastavila prepirkom.

Svjedoci tvrde da nije bilo vrijeđanja, a Svaguša je spominjao sporne situacije iz utakmice Dinama i Rijeke te Lokomotive i Hajduka.

'Kako se nikad ne dogodi da nama sude penal koji nije bio, nego ga uvijek dosudite protiv nas', navodno je rekao Svaguša Burilu, a ovaj je to prijavio povjereniku za natjecanje Josipu Brezni.

'Najavili su mi prijavu protiv Svaguše, jer ih je izvrijeđao. Ne znam što im je sve izgovorio, nisu mi to rekli, ali trebao bih već danas dobiti njihovu prijavu', potvrdio je Brezni novinarima, a o mogućoj kazni odlučivat će disciplinska komisija HNS-a.
Ista ona komisija koja će vagati kaznu za propuste u organizaciji vezane uz bakljadu, prekide i hukanje igračima Dinama.