BRINU GA OZLJEDE

Poklepović očekuje Hajdukovo uskrsnuće

05.04.2010 u 16:28

Bionic
Reading

Uoči puta u stalnu bazu prije važnih utakmica, Postire na otoku Braču, Stanko Poklepović je rekao da je upravo prošao Uskrs i da se nada da će i njegovi igrači uskrsnuti

Pred najvažniju utakmicu sezone, uzvrat polufinala kupa protiv Dinama, koji se igra na Poljudu u srijedu u 17.30, Stanko Poklepović zaželio je samo jedno – veliku podršku publike:

'Želim da dođe veliki broj navijača i da nas podrže kako bi igračima ulili novu snagu potrebnu za pobjedu i proboj u finale. Neki su skloni reći da je ovo povijesna utakmica, no ja ne bih rekao da je povijesna, nego možda tek značajnija nego neke druge.'

Poklepović se nije želio osvrtati na kolo koje je igrano prošlog vikenda, na neke sumnjive detalje iz utakmica Zagreba i Hajduka, ali i Rijeke i Dinama.

'Mogao bih štošta reći, ali nije ni mjesto ni vrijeme. Koncentrirani smo isključivo na sebe i brinemo kako ćemo bez Ljubičića, najvjerojatnije i Andrića, složiti momčad za derbi. Nemojmo se zavaravati, očekujem da Dinamo dođe raspoložen, dinamovski spreman, da se pokaže u najboljem svijetlu', rekao je Poklepović i dodao da njegova momčad neće vježbati udarce s bijele točke.

'Nema tu previše vježbe, penale ili ne znaš ili ne znaš izvoditi', zaključio je strateg Splićana.