DVIJE GODINE BEZ HRVOJA

Tužni Stanovi sjetili se pokojnog Ćustića

04.04.2010 u 10:12

Bionic
Reading

Svi dvoboji 23. kola T-Com Prve HNL počeli su minutom šutnje za Hrvoja Ćustića, a najemotivnije bilo je u njegovu Zadru koji je igrao dvoboj protiv Osijeka

Izaslanstva Zadra, Osijeka i HNS-a položili su vijence na grob neprežaljenog Hrvoja, a čitav tijek utakmice bio je obilježen nekadašnjim napadačem Zadra i njegovim brojem 24.

Obje momčadi izašle su s majicom s Ćustićevim likom. Prvi gol zabio je mladi Santini koji je nakon gola pružio ruke prema nebu ne ostavljajući dileme kome je posvećen precizan udarac s bijele točke. Nedugo zatim došla je 24. minuta i tada su domaći navijači, Tornado u teren ubacili bijele trake te razvili transparent u spomen na tragični simbol svoga kluba.

Igrači su bili pod velikim pritiskom, pogotovo Zadrani koji su najavili da moraju pobijediti za svog prijatelja koji ih gleda s nekog ljepšeg mjesta. Dileme je otklonio Terkeš golom za 2:0, a Nikšić je uspio samo umanjiti poraz.

'Ovo smo strašno željeli i zbog nastavka niza i zbog našeg pokojnog suigrača. Zadovoljstvo je potpuno', rekao je nakon treće pobjede Zadra u nizu trener domaćih Dalibor Zebić.