PET SATI VIJEĆANJA

U Hajduku napravili plan proslave stogodišnjice

01.04.2010 u 21:29

Bionic
Reading

Nakon petosatnog Nadzornog odbora Hajduka prihvaćen je idejni program proslave stotog rođendana kluba koji je predložio Inicijativni odbor

Četveročlani Inicijativni odbor u proteklih je mjesec dana prikupio veliki broj ideja i prijedloga svečanosti prigodom proslave stotog rođendana Hajduka, filtrirao ih i one najbolje podnio Nadzornom odboru na verifikaciju. Pet sati potrajao je sastanak najužeg vodstva Hajduka i prihvatio sve prijedloge, a ubuduće će sve programe proslave voditi novi Organizacijski odbor u kojem će sudjelovati široke strukture, od predstavnika ministarstva, grada, kluba i navijača, uključujući i Torcidu.

Na sastanku Nadzornog odbora na kojem su bili svi članovi osim Tomislava Mamića prihvaćena je i nova sistematizacija zaposlenih u klubu u kojem će biti opisano svako radno mjesto i imenovana osoba koja će obavljati taj posao. U klubu vjeruju da je to u ova recesijska vremena vrlo važna odluka koju je trebalo donijeti i ranije.

Kao treća važna odluka vrijedi spomenuti i dogovor oko iznajmljivanja poslovnih prostora na stadionu, s obzirom na to da Hajduk uskoro i formalno preuzima upravljanje nad Poljudom u razdoblju od 30 godina.