ULAZNICE U PRODAJI

Solidan interes za poljudski derbi

01.04.2010 u 14:59

Bionic
Reading

Jutros je započela prodaja ulaznica za uzvrat polufinala kupa koji se između Hajduka i Dinama igra u srijedu u 17.30 sati. Gužva nije kao u slavnim danima, ali naznačuje da će se skupiti lijep broj ljudi

Gužve pred velike utakmice nisu uobičajene u hrvatskom nogometu, s vremena na vrijeme tek krcati Poljud prigodom gostovanja Dinama u važnim utakmicama svjedoči da navijači žele gledati spektakl.

Ako je vjerovati onom što se danas moglo vidjeti na Poljudu, stadion bi trebao biti sasvim lijepo popunjen. Naime, stotinjak navijača jutros je u devet sati dočekalo otvaranje fan shopa pored glavnog ulaza na stadion te odjela za članstvo za koje ulaznice mogu kupiti Hajdukovi članovi.

Stižu i informacije da je već otišlo 3.500 ulaznica za sjeverni dio, i to preko kluba navijača Torcida, a nema sumnje da će otići i ostale jer je taj dio stadiona tradicionalno prvi rasprodan. Ulaznice se prodaju po cijeni od 40 kuna za sjever i jug, 70 i 80 kuna stoje mjesta na istoku, dok je za zapad potrebno izdvojiti 90, odnosno 110 kuna.