IGRE BEZ GRANICA

Rukavina se vraća u Hajduk? Nije (ne)moguće!

30.03.2010 u 11:21

Bionic
Reading

Nakon što je navodno Dinamo pokazao interes za dovođenjem Mateja Kežmana, a dan kasnije pojavila se i informacija o eventualnom dolasku Nikice Jelavića u Zagreb, ni u Hajduku nisu čekali. S Poljuda je odaslana vijest o povratku Ante Rukavine

Premda je prelazni rok još jako daleko i unatoč tome što ni klubovi ni igrači još nisu ni počeli razmišljati o idućoj sezoni, iz dvaju najjačih domaćih klubova odašilju se želje o kojekakvim pojačanjima. Zanimljivo, kad god se pojavi takva neka vijest, i iz Dinama i iz Hajduka demantiraju priču, optužujući najčešće novinare za pisanje gluposti.

Najnovija 'patka' ili vijest koja će potvrdu dobiti tek u vremenu koje je pred nama, jest povratak Ante Rukavine na Poljud. Istina, nije riječ o otkupu ugovora od Panathinaikosa, nego navodno o posudbi. Ivica Šurjak, baš kao i njegov kolega iz Dinama Ado Kožul, nije imao pojma o toj priči. I on je sve saznao iz novina, pa je ovoga trenutka nemoguće potvrditi ili negirati postojanje ikakvih razmišljanja o povratku Rukavine na Poljud. Naime, ni mladi 23-godišnji nogometaš nije dostupan za komentar.