BAHATOST ILI NEZNANJE?

Svaguša i Šurjak glume face s rotirkama

26.03.2010 u 14:16

Bionic
Reading

Ivica Šurjak i Joško Svaguša stavljaju na svoje automobile plava rotacijska svjetla, identična onima kakva viđamo na policijskim ili vatrogasnim vozilima, i još se čude kad ih se upita zašto krše zakon

Kako bi to izgledalo da svi vozači u Zagrebu ili Splitu stave rotacijska svjetla na svoje automobile i stisnu papučicu gasa jer su u žurbi? Koji bi tada bio smisao rotirki kakve imaju policija, hitna pomoć ili vatrogasci? To očito ne zanima Joška Svagušu i Ivicu Šurjaka koji su, dolazeći na Maksimir uoči susreta Dinama i Hajduka u domaćem Kupu, stigli s rotacijskim svjetlima, istina ne i upaljenima.

Skidajući ih s krova svojih automobila na maksimirskom parkiralištu još su se čudili tome da ne smiju imati rotirke.

'Imali smo rotirke na svojim osobnim automobilima, a ako je to kažnjivo zakonom, platit ćemo kaznu, nema problema. Nismo ih palili, imali smo ih samo za svaki slučaj', kazao je novinarima Šurjak, očito iznenađen jer je zbog toga diže halabuka.

Dakle, dosad smo dosta toga doživjeli od naših sportskih dužnosnika, a sad su nam Svaguša i Šurjak demonstrirali nešto novo. Uz javnost, tu novost proučit će i zagrebački policajci te će s kolegama iz Splita riješiti pitanje kažnjavanja. Za tu vrtu prekršaja kazna je 700 kuna.