USPRKOS UMORU

Špaco: Protiv Varteksa cilj je isti - pobjeda

26.03.2010 u 11:48

Bionic
Reading

Derbi protiv Dinama ostavio je određenog traga na momčadi Stanka Poklepovića, no vremena za oporavak i rekuperaciju nema - već u subotu ih čeka neugodni Varteks koga trener 'bilih' izuzetno cijeni

'Imaju neugodnog Mumleka koji ima puno slobode u igri i ne drži se striktno svoje pozicije, kao i Smrekara koji je odličan napadač i morat ćemo dati ponovno sve od sebe da tu utakmicu riješimo na način na koji se to od nas očekuje', kaže Poklepović koji neće moći računati na Srđana Andrića i Juricu Buljata, a Josip Skoko bi najvjerojatnije trebao zaigrati.

'Bez obzira na sve, cilj je uvijek isti, ostvariti pobjedu uz dobru igru. Pokušat ćemo ponoviti realizaciju kao protiv Intera i Slaven Belupa', nada se trener Hajduka koji je iskoristio priliku i još jednom pohvalio igrače za angažman u derbiju na Maksimiru.

'Svi su dali svoj maksimum i žao mi je što ih nisam mogao odmah pohvaliti i potapšati po ramenima jer sam imao obaveza, no učinio sam to dan kasnije.'

Pojavila se informacija da je Zdravko Mamić navodno izjavio da je 48 sati uoči derbija znao postavu Hajduka i način na koji će istrčati i igrati u Zagrebu.

'Ne zamaram se time, da je znao mogao je promijeniti nešto. Ja sam takav, ništa ne krijem i, što se mene tiče, tu nema ništa intrigantnog. Svako ima svoj stil rada i nije ga lako kopirati, jer treba i vremena i znanja i tehnologije igre da bi se nešto na brzinu promijenilo', završio je Špaco.