ZANIMLJIVO U LOŽI

Mamić samo hvali, Svaguša psuje i hvali

Bionic
Reading

Još jedan hrvatski derbi je iza nas, a nogomet nije oduševio. S tribina maksimirskog zdanja pratili su utakmicu izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić i predsjednik Hajduka Joško Svaguša

Njih dvojica su prije same utakmice svojim izjavama dodatno naelektrizirali atmosferu. No prilikom susreta u loži na zapadnoj tribini srdačno su se izljubili.

'Svojim izjavama sam vam doveo 50 tisuća ljudi na uzvrat', rekao je Mamić i tako objasnio Svaguši svoju nedavnu rečenicu: 'Razbit ćemo Hajduk k'o bugarsku skupštinu.'

Iako je rezultat 0:0 više odgovarao gostima, 'prvi glas' Dinama nije bio nezadovoljan.

'Igra je bila dostojna derbija. Nije bilo valjanja i otezanja, imali smo dominaciju. Osjetio sam nogometno ozračje. Dobio sam opet volju za rad u nogometu', pojasnio je Mamić.

S druge strane, Svaguša je u jednom trenutku napustio ložu. Uz psovke je izjurio s tribine nakon isključenja Jurice Buljata s porukom: 'Vidjet ćete vi u Splitu.' Ipak, smirio se te se vratio.

'Mislim da će Poljud biti pun. Prekinut ćemo dominaciju Dinama. Igrali smo srčano, na pravom smo putu', završio je Svaguša.